İzmir Alarm Sistemleri - Filiz Güvenlik
Takip ve Kontrol Sistemleri
Çeşitli takip ve gözetim sistemleri ile araç ve eşyalarınızın güvenliğine uzaktan erişebilir, personelinizin çalışma durumunu gözlemleyebilirsiniz. 
Yangın Alarm Sistemleri
Yangın algılama ve yangın ihbar sistemleri ya da diğer adıyla yangın alarm sistemleri ile beklenmeyen felaketlerin önüne geçin. Kablosuz yangın alarmları, duman dedektörleri, ısı dedektörleri ...
Kurumsal
Filiz Güvenlik
İzmir alarm sistemleri ve güvenlik kamera sistemleri sektöründeki 25. yılı geride bırakan firmamız hakkında bilgi bulabileceğiniz linkler.
Destek
DESTEK/YARDIM
Ürün kullanım kılavuzları, video yardım
 ve sıkça sorulan soruların olduğu linklere 
buradan erişebilirsiniz.

Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsızlardan korunmak için ne gibi hırsız alarm sistemleri ve uygulamalarını kullanıyoruz. Peki hırsızlar sistemime müdahale ederse ne olur?

Hırsız Alarm sistemi
Hırsız Alarm Sistemi

Hırsız Alarm Sistemleri Nasıl Çalışır?

Hırsız alarm sistemi diyebileceğimiz bu tip sistemler siz veya etrafta kimse olmasa dahi etkin bir şekilde çalışacaklardır. En basit şekilde açıklamamız gerekirse:

  • Hırsız Alarm Sistemleri ile hırsızın herhangi bir müdahalesi durumunda sistem Haber Alma Merkezimize sinyal gönderir.
  • Gönderilen bu sinyal Haber Alma Merkezine ulaşır ve Merkezimiz kullanıcıyı durumdan haberdar eder.
  • Kullanıcının talebi doğrultusunda Asayiş Ekipleri olay yerine sevk edilir. Bu sayede kısa sürede etkin müdahale gerçekleşmiş olur.

Filiz Güvenlik Sistemleri 20 Yıldır, kullanıcılarının can ve mal güvenliğini sağlayabilmek için, nitelikli ürün ve kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmaktadır.

24 Saat Hizmet veren Haber Alma Merkezi ve teknik servisiyle Filiz Güvenlik günün her anında kullanıcılarının emniyetini düşünür.

GPRS Teknolojisiyle kesintisiz iletişimi sağlayan firmamız, SMS Modülüyle de sizi her durumda kısa mesajla bilgilendirir.

Siz de güven içerisinde yaşamak istiyorsanız Filiz Güvenlik Sistemleri 24 Saat Hizmetinizdedir.

pencilmoonlocklocationlaptop-phonecarselectvolume-mediumsynchistorycodecrossmenulistlayers