İzmir Alarm Sistemleri - Filiz Güvenlik
Takip ve Kontrol Sistemleri
Çeşitli takip ve gözetim sistemleri ile araç ve eşyalarınızın güvenliğine uzaktan erişebilir, personelinizin çalışma durumunu gözlemleyebilirsiniz. 
Yangın Alarm Sistemleri
Yangın algılama ve yangın ihbar sistemleri ya da diğer adıyla yangın alarm sistemleri ile beklenmeyen felaketlerin önüne geçin. Kablosuz yangın alarmları, duman dedektörleri, ısı dedektörleri ...
Kurumsal
Filiz Güvenlik
İzmir alarm sistemleri ve güvenlik kamera sistemleri sektöründeki 25. yılı geride bırakan firmamız hakkında bilgi bulabileceğiniz linkler.
Destek
DESTEK/YARDIM
Ürün kullanım kılavuzları, video yardım
 ve sıkça sorulan soruların olduğu linklere 
buradan erişebilirsiniz.

Blog Yazıları

Filiz Güvenlik olarak hazırladığımız ve ilginize sunduğumuz alarm sistemleri, güvenlik kamera sistemleri, yangın algılama gibi pek çok konuda kaleme aldığımız blog yazıları

En İyi Alarm Sistemleri İncelemesi: Livicom, Ajax, Xiaomi, Yale, Dahua

Akıllı alarm sistemlerinin ortaya çıkması, evlerimizi ve sevdiklerimizi nasıl koruduğumuzu devrim niteliğinde değiştirdi ve parmaklarımızın ucunda benzersiz kontrol ve huzur sunuyor.

Hırsızların Davranış Alışkanlıkları Nelerdir?

Bilimsel referanslar eşliğinde hırsızların zihin dünyasını anlamak için eşsiz bir yazı.

İzmir kamera ve alarm sistemleri

Yaşadığımız çağda, geldiğimiz noktada ekonomik ve sosyal krizin etkisiyle yaşam alanlarımızda insanların birbirine güvenleri gittikçe azalmaya başladı. Ortaya çıkan güvensizlik tablosu içinde kurum ve aileler güvenlik sistemleri hizmetleri almaya başlamışlardır.

İzmir Güvenlik Kamera Sistemleri ve Güvenlik

Güvenlik Kamera sistemleri zamanımızda tüm dünyada kendimizin ve sevdiklerimizin güvenliğini korumak için üretilmiş olan özel teknolojik kamera çeşitlerinden oluşan bir sistemdir.

Alarm Sistemleri Nasıl Çalışır?

Bir alarm sistemi nasıl çalışır sorusuna cevap vermeye çalıştığımız bu yazımızda ayrıca hırsız alarm sistemleri hakkında da bilgi vereceğiz.

Kablosuz Güvenlik Kamerası Nasıl Çalışır?

Bu yazımız kablosuz güvenlik kamerası ve kablosuz güvenlik kamera sistemleri hakkında. Kablolu ve kablosuz güvenlik kameraları arasındaki farklara ve de kimler için hangi sistemlerin daha ideal olduğuna değineceğiz.

Kamera Sistemleri Nasıl Çalışır?

Değerli eşyalarımızı korumak için güvenlik uygulamalarının ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Neredeyse her gün, güvenlik kameralarının, hırsızlık vb. olaylarda nasıl yardımcı olduğunu gösteren sayısız öyküyle karşılaşıyoruz.

Yangın Algılama Sistemleri Neden Kurulur?

Yangının yayılma hızı düşünüldüğünde, ilk müdahalenin en kısa sürede ve etkili bir şekilde yapılması önemlidir. Yangınını çıkması ile can ve mal kaybına neden olan büyük bir felakettir.

Kamera ve Alarm Sistemleri

Güvenlik, kişi, kurum, sistem veya devlet fark etmeksizin ihtiyaç duyulan, yaşamın devamı ile yakından ilgili ya da kazanılan değerlerin korunması veya arttırılması ile de ilişkilendirilebilen bir olgudur.

Biyometrik Güvenlik Sistemleri İşleri Kolaylaştırıyor

İşyerlerinde, bankalarda, okullarda ve evlerde hayatınıza daha önceden dahil olmuş personel kimlik kartlarınızı, anahtarları, şifreyle girişleri bir kenara atmanıza yarayan biyometrik güvenlik sistemleri araçlarıyla güvenliği, daha kolay ve rahat sağlayabiliriz.
pencilmoonlocklocationlaptop-phonecarselectvolume-mediumsynchistorycodecrossmenulistlayers